Ekim ayında başlayacak olan programda gençler, 10 ay boyunca sürdürülebilirlikten sosyal etkiye, tersine mentörlükten sosyal girişim tasarlama ve sanat gezilerine kadar farklı konu ve alanlarda eğitim ve etkinliklere katılacak.
Akbank Gençlik Akademisi çatısı altında gençler için gençlerle birlikte tasarlanan bir öğrenme topluluğu olan Akbank Fellowship Programı’nın yeni dönem birinci aşama başvuruları açıldı. Programa, 18-25 yaş arası tüm üniversite öğrencileri 28 Haziran’a kadar başvuru yapabilecek.
Akbank için gençlerin özel bir yeri olduğunu belirten Akbank İnsan ve Kültür Genel Müdür Yardımcısı Pınar Anapa; “Eğitimden girişimciliğe, sanattan finansal çözümlere kadar geniş bir çerçevede gençler ile birlikte projeler üreterek, onları her alanda desteklemeye ve hayallerini gerçekleştirebilmeleri için yol arkadaşlığı yapmaya devam ediyoruz. 2021 yılında gençlerin eşit ve kapsayıcı fırsatlarla geleceğe hazırlanması için hayata geçirdiğimiz Akbank Gençlik Akademimiz de son 3 yılda Türkiye’deki 208 üniversitenin tamamından 150 bini aşkın gence eğitim, mentorluk ve deneyim fırsatları sundu. Akademimizin tamamlayıcı programları kapsamında; Sanat ve İyi Olma Hali serileri, Akbank Kampüste, Düşünce Kulübü ve Fellowship gibi birbirinden farklı programlarla gençlerin kariyer yolculuklarına eşlik ediyoruz. Akbank Fellowship Programı ile de her yıl 20 genç 10 aylık bir yolculuğa dahil oluyor. Bu yolculukta onları Akbanklı liderlerle tersine mentorluk süreçleri, sosyal girişim tasarlama, uluslararası eğitimler ve ilham buluşmaları gibi etkinliklerle buluşturuyoruz. 18-25 yaş arası tüm üniversiteli gençlerimizi Akbank Fellowship Programı’na katılmaya davet ediyoruz ” dedi.
Gençlerle birlikte daha iyi bir dünya ve iş ekosistemini tasarlama amacıyla oluşturulan Akbank Fellowship Programı, gençlere 10 ay boyunca dopdolu bir program sunuyor. Akbank Fellowship Programı’nın katılımcıları birbirinden farklı disiplinlerde pozitif etki yaratmak amacıyla bir keşif yolculuğuna çıkıyor. Bu keşif süreci tersine mentörlükler, eğitimler, akran öğrenmesi, sosyal girişim tasarımları, ilham buluşması, networking ve birlikte yaratma süreçleriyle yine gençlerle tasarlanmış ve sınırların olmadığı bir topluluk alanı oluşturuyor.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Bir yanıt bırakın